Op zaterdag 8 december organiseren enkele fashionista's, waaronder Tiany Kiriloff, een kledingverkoop in het centrum van Antwerpen. Na het uitmesten van hun kledingkast hebben de organisatoren enkele designerstuks bij elkaar gevonden en die bieden ze te koop aan.

Vijf fashionista's delen op zaterdag 8 december hun kleerkast en organiseren een kledingverkoop. Anne Poelmans (initiatiefneemster van de verkoop), Tiany Kiriloff, Virginie Morobe, Delphine De Somer en Caroline Verdonck hebben in hun kledingkast eens onder handen genomen en hebben enkele kledingstukken geselecteerd, die ze niet zo vaak meer dragen, om te verkopen. Op de grote verkoop worden niet enkel kledingstukken aangeboden, maar ook schoenen en accessoires. Er zijn stukken van merken als Chanel, Prada, Miu Miu en Marc Jacobs.

Op het evenement zijn er ook hapjes en drankjes voorzien.

Wie graag een designerstuk koopt aan een zacht prijsje kan terecht in The Masterplan Agency (Oude Leeuwenrui 7-11 in Antwerpen) en dat nog tot 18.00 uur. (LVR)

Op zaterdag 8 december organiseren enkele fashionista's, waaronder Tiany Kiriloff, een kledingverkoop in het centrum van Antwerpen. Na het uitmesten van hun kledingkast hebben de organisatoren enkele designerstuks bij elkaar gevonden en die bieden ze te koop aan. Vijf fashionista's delen op zaterdag 8 december hun kleerkast en organiseren een kledingverkoop. Anne Poelmans (initiatiefneemster van de verkoop), Tiany Kiriloff, Virginie Morobe, Delphine De Somer en Caroline Verdonck hebben in hun kledingkast eens onder handen genomen en hebben enkele kledingstukken geselecteerd, die ze niet zo vaak meer dragen, om te verkopen. Op de grote verkoop worden niet enkel kledingstukken aangeboden, maar ook schoenen en accessoires. Er zijn stukken van merken als Chanel, Prada, Miu Miu en Marc Jacobs. Op het evenement zijn er ook hapjes en drankjes voorzien. Wie graag een designerstuk koopt aan een zacht prijsje kan terecht in The Masterplan Agency (Oude Leeuwenrui 7-11 in Antwerpen) en dat nog tot 18.00 uur. (LVR)