Liefhebbers van Delvaux-handtassen houden vrijdag 18 juli maar beter vrij. Want dan ruimt de prestigieuze Belgische lederwarenproducent zijn atelier in het Arsenaal in Brussel op. Er worden collecties van vorige seizoenen verkocht met minstens dertig procent korting, maar er zijn ook afprijzingen van zeventig procent. Een ommetje waard, zeker als u weet dat een handtas met Delvaux-insigne in de winkel tussen 800 en 10.000 euro kost.

Vroeg opstaan is wel de boodschap. De deuren gaan open om 9.00, maar vanaf 7.00 uur worden al volgnummertjes uitgedeeld. De voorbije jaren was de stockverkoop ook telkens een groot succes, want er kwamen gemiddeld zo'n 1.500 geïnteresseerden opdagen. Delvaux houdt zijn opruimacties al tien jaar, gemiddeld één keer per seizoen.

Ann Heylens.

Stockverkoop Delvaux, Het Arsenaal, Louis Schmidtlaan 7, 1040 Brussel. Vrijdag 18 juli, van 9 tot 21 uur.

Liefhebbers van Delvaux-handtassen houden vrijdag 18 juli maar beter vrij. Want dan ruimt de prestigieuze Belgische lederwarenproducent zijn atelier in het Arsenaal in Brussel op. Er worden collecties van vorige seizoenen verkocht met minstens dertig procent korting, maar er zijn ook afprijzingen van zeventig procent. Een ommetje waard, zeker als u weet dat een handtas met Delvaux-insigne in de winkel tussen 800 en 10.000 euro kost. Vroeg opstaan is wel de boodschap. De deuren gaan open om 9.00, maar vanaf 7.00 uur worden al volgnummertjes uitgedeeld. De voorbije jaren was de stockverkoop ook telkens een groot succes, want er kwamen gemiddeld zo'n 1.500 geïnteresseerden opdagen. Delvaux houdt zijn opruimacties al tien jaar, gemiddeld één keer per seizoen. Ann Heylens. Stockverkoop Delvaux, Het Arsenaal, Louis Schmidtlaan 7, 1040 Brussel. Vrijdag 18 juli, van 9 tot 21 uur.