Het Deense trendlabel Samsøe & Samsøe, dat bekend staat om zijn minimalistische designs, heeft momenteel nog geen eigen winkel in België, en fans moeten zich behelpen met het aanbod in multibrand stores of de winkels in Nederland. Op 1 en 2 september is de volledige collectie van het merk echter ook wat dichter bij huis te verkrijgen. Dan opent de Antwerpse Samsøe & Samsøe-showroom namelijk twee dagen lang de deuren voor een grote sample sale.

Op vrijdag 1 september van 13u tot 21u en zaterdag 2 september van 10u tot 15u is de Samsøe & Samsøe-showroom open voor het grote publiek. Je kan er terecht voor kleding en accessoires voor vrouwen en mannen aan aangepaste sampleprijzen.

Adres: Showroom Samsøe & Samsøe | Huikstraat 10, 2000 Antwerpen

Het Deense trendlabel Samsøe & Samsøe, dat bekend staat om zijn minimalistische designs, heeft momenteel nog geen eigen winkel in België, en fans moeten zich behelpen met het aanbod in multibrand stores of de winkels in Nederland. Op 1 en 2 september is de volledige collectie van het merk echter ook wat dichter bij huis te verkrijgen. Dan opent de Antwerpse Samsøe & Samsøe-showroom namelijk twee dagen lang de deuren voor een grote sample sale. Op vrijdag 1 september van 13u tot 21u en zaterdag 2 september van 10u tot 15u is de Samsøe & Samsøe-showroom open voor het grote publiek. Je kan er terecht voor kleding en accessoires voor vrouwen en mannen aan aangepaste sampleprijzen. Adres: Showroom Samsøe & Samsøe | Huikstraat 10, 2000 Antwerpen