Tot nu toe moesten liefhebbers van de minimalistische kledij van Samsøe & Samsøe naar de webshop, multimerkenwinkels of de filialen in Nederland. Half februari opent de keten een vestiging in Antwerpen. De Denen hadden wel al een groothandel in Antwerpen.

Samsøe & Samsøe bestaat sinds 1993. De broers Klaus en Preben Samsøe verkochten in Kopenhagen juwelen, maar breidden het aanbod al snel uit naar t-shirts voor mannen. Het merk groeide verder en inmiddels wordt het in 27 landen verkocht. Eigen winkels had Samsøe & Samsøe tot nu toe enkel in Denemarken, Noorwegen, Finland, Duitsland en Nederland.

Tot nu toe moesten liefhebbers van de minimalistische kledij van Samsøe & Samsøe naar de webshop, multimerkenwinkels of de filialen in Nederland. Half februari opent de keten een vestiging in Antwerpen. De Denen hadden wel al een groothandel in Antwerpen. Samsøe & Samsøe bestaat sinds 1993. De broers Klaus en Preben Samsøe verkochten in Kopenhagen juwelen, maar breidden het aanbod al snel uit naar t-shirts voor mannen. Het merk groeide verder en inmiddels wordt het in 27 landen verkocht. Eigen winkels had Samsøe & Samsøe tot nu toe enkel in Denemarken, Noorwegen, Finland, Duitsland en Nederland.