Amper twee weken na de officiële voorstelling van de eerste collectie van Raf Simons voor het modehuis Dior, draagt de Franse actrice Marion Cotillard een jurk uit deze collectie op de rode loper. Cotillard draagt een kleurrijke jurk van Raf Simons voor Dior op de Europese première van de film The Dark Knight Rises in Londen.

De Franse actrice Marion Cotillard is de eerste superster die een ontwerp uit de eerste collectie van Raf Simons voor Dior draagt op de rode loper. Cotillard kiest voor een tweekleurige, oranje en grijsgroene, strapless-jurk en ze werkt dit af met rode accessoires (schoenen en clutch). Het oogt prachtig.

Een complete verrassing kunnen de de keuze van Cotillard voor een jurk van Dior niet noemen, aangezien Cotillard een van de gezichten is voor reclamecampagnes van Dior. Verschijnt actrice Mila Kunis, het andere Dior-gezicht, binnenkort ook op de rode loper in een jurk van Raf Simons voor Dior? (LVR)

Amper twee weken na de officiële voorstelling van de eerste collectie van Raf Simons voor het modehuis Dior, draagt de Franse actrice Marion Cotillard een jurk uit deze collectie op de rode loper. Cotillard draagt een kleurrijke jurk van Raf Simons voor Dior op de Europese première van de film The Dark Knight Rises in Londen. De Franse actrice Marion Cotillard is de eerste superster die een ontwerp uit de eerste collectie van Raf Simons voor Dior draagt op de rode loper. Cotillard kiest voor een tweekleurige, oranje en grijsgroene, strapless-jurk en ze werkt dit af met rode accessoires (schoenen en clutch). Het oogt prachtig. Een complete verrassing kunnen de de keuze van Cotillard voor een jurk van Dior niet noemen, aangezien Cotillard een van de gezichten is voor reclamecampagnes van Dior. Verschijnt actrice Mila Kunis, het andere Dior-gezicht, binnenkort ook op de rode loper in een jurk van Raf Simons voor Dior? (LVR)