Tussen het lesgeven aan de Modeacademie van Antwerpen en Sint-Niklaas door, heeft Maureen de Clercq een vervolg weten breien op de eerste collectie die ze dit voorjaar lanceerde. Ze uitte zich toen als ontwerpster van sobere, minimalistische jurken in zwart-wit en voegt daar voor deze winter warmrode creaties aan toe, geïnspireerd op Scarlett Johanssons rode lippen in de film 'The Black Dahlia'. De accenten liggen nog steeds op de kraag en schouders, haar stoffengebruik breidde de Clercq uit met hoogglanzend zijde en zeer zware droge wol.

Het concept blijft onveranderd: tijdens publieke opendeurdagen, of op afspraak, kan je in haar Antwerpse showroom alle jurken bekijken en passen. Vervolgens plaats je een bestelling en na tien dagen is je ontwerp klaar. Dames die houden van kledij met een zachte belijning maar een scherp randje, noteren best onderstaande showroomdata.

Info: Schowroomdagen op 24, 25 en 26 september & op 1, 2 en 3 oktober. Van 13u tot 20u. Daarna op afspraak. Emiel Banningstraat 18, 2000 Antwerpen. Info: 0477 24 36 64.

Joëlle Verstraeten

Tussen het lesgeven aan de Modeacademie van Antwerpen en Sint-Niklaas door, heeft Maureen de Clercq een vervolg weten breien op de eerste collectie die ze dit voorjaar lanceerde. Ze uitte zich toen als ontwerpster van sobere, minimalistische jurken in zwart-wit en voegt daar voor deze winter warmrode creaties aan toe, geïnspireerd op Scarlett Johanssons rode lippen in de film 'The Black Dahlia'. De accenten liggen nog steeds op de kraag en schouders, haar stoffengebruik breidde de Clercq uit met hoogglanzend zijde en zeer zware droge wol.Het concept blijft onveranderd: tijdens publieke opendeurdagen, of op afspraak, kan je in haar Antwerpse showroom alle jurken bekijken en passen. Vervolgens plaats je een bestelling en na tien dagen is je ontwerp klaar. Dames die houden van kledij met een zachte belijning maar een scherp randje, noteren best onderstaande showroomdata.Info: Schowroomdagen op 24, 25 en 26 september & op 1, 2 en 3 oktober. Van 13u tot 20u. Daarna op afspraak. Emiel Banningstraat 18, 2000 Antwerpen. Info: 0477 24 36 64.Joëlle Verstraeten