De Britse actrice Elizabeth Hurley heeft al langer een eigen collectie strandmode op de markt, maar nu opent ze ook haar eerste winkel in Bicester Village bij Londen, een outletdorp dat net als het Belgische Maasmechelen Village deel uitmaakt van Chic Outlet Shopping.

Wat is het concept achter de winkel?
Liz Hurley: Het is een tijdelijk winkeltje in de vorm van een strandhut, geïnspireerd op de houten hutjes in het zonnige Saint-Tropez. Je kunt er zowel mijn badkleding kopen als de hoeden van Philip Treacy en de zonnebrillen van Cutler & Gross.

En waarom in een outletdorp?
Ik ben een grote fan van Bicester Village. Het is erg cool en lijkt een beetje op Bond Street. Bovendien voelen de meeste mensen de crisis ook in hun eigen portemonnee. Het is dus logisch dat ze kopen in winkels die grote kortingen geven. In mijn strandhut is alles minstens vijftig procent goedkoper.

Wat brengt de toekomst?
Op dit moment ontwikkel ik samen met Duchy Originals, het bedrijf van prins Charles, een lijn met organische voeding die we graag zouden lanceren in de herfst.

Ellen De Wolf

Liz Hurley Beach Hut in Bicester Village, 50 Pingle Drive, Oxon (Londen). Alle dagen open tot begin september.

De Britse actrice Elizabeth Hurley heeft al langer een eigen collectie strandmode op de markt, maar nu opent ze ook haar eerste winkel in Bicester Village bij Londen, een outletdorp dat net als het Belgische Maasmechelen Village deel uitmaakt van Chic Outlet Shopping.Wat is het concept achter de winkel? Liz Hurley: Het is een tijdelijk winkeltje in de vorm van een strandhut, geïnspireerd op de houten hutjes in het zonnige Saint-Tropez. Je kunt er zowel mijn badkleding kopen als de hoeden van Philip Treacy en de zonnebrillen van Cutler & Gross.En waarom in een outletdorp? Ik ben een grote fan van Bicester Village. Het is erg cool en lijkt een beetje op Bond Street. Bovendien voelen de meeste mensen de crisis ook in hun eigen portemonnee. Het is dus logisch dat ze kopen in winkels die grote kortingen geven. In mijn strandhut is alles minstens vijftig procent goedkoper.Wat brengt de toekomst? Op dit moment ontwikkel ik samen met Duchy Originals, het bedrijf van prins Charles, een lijn met organische voeding die we graag zouden lanceren in de herfst.Ellen De Wolf Liz Hurley Beach Hut in Bicester Village, 50 Pingle Drive, Oxon (Londen). Alle dagen open tot begin september.