Mary-Kate en Ashley Olsen lanceren in samenwerking met de Noorse retailer Bik Bok een nieuwe kledinglijn. Ze lieten zich voor deze collectie inspireren op de 'Scandinavische it-girl'-stijl.

De zussen zijn al even actief in de modewereld, ze wonnen zelfs een gerenommeerde CFDA-award, en staan aan het hoofd van de twee modemerken 'The Row' en 'Elizabeth & James'. De collectie met Bik Bok is dus hun derde wapenfeit in de modewereld. Mary-Kate is uiterst tevreden met deze samenwerking: 'De collectie is een goeie weergave van onze persoonlijke stijl en we denken dat Scandinavische meiden er zich goed in zullen voelen'.

De collectie, de eerste van drie, is zowel geïnspireerd op de grunge-look als op de eerder gesofisticeerde stijl van onder meer Saint Laurent. Een lijn met heel wat mooie basics, zoals T-shirts, lederen jasjes, chinobroeken en knitwear sweaters met prijzen van 23 euro tot 450 euro. Voorlopig is de collectie enkel in Scandinavië te verkrijgen. Blijkbaar niet zonder succes, want enkele items zijn al uitverkocht. (AB)

Mary-Kate en Ashley Olsen lanceren in samenwerking met de Noorse retailer Bik Bok een nieuwe kledinglijn. Ze lieten zich voor deze collectie inspireren op de 'Scandinavische it-girl'-stijl.De zussen zijn al even actief in de modewereld, ze wonnen zelfs een gerenommeerde CFDA-award, en staan aan het hoofd van de twee modemerken 'The Row' en 'Elizabeth & James'. De collectie met Bik Bok is dus hun derde wapenfeit in de modewereld. Mary-Kate is uiterst tevreden met deze samenwerking: 'De collectie is een goeie weergave van onze persoonlijke stijl en we denken dat Scandinavische meiden er zich goed in zullen voelen'.De collectie, de eerste van drie, is zowel geïnspireerd op de grunge-look als op de eerder gesofisticeerde stijl van onder meer Saint Laurent. Een lijn met heel wat mooie basics, zoals T-shirts, lederen jasjes, chinobroeken en knitwear sweaters met prijzen van 23 euro tot 450 euro. Voorlopig is de collectie enkel in Scandinavië te verkrijgen. Blijkbaar niet zonder succes, want enkele items zijn al uitverkocht. (AB)