Knack Weekend
© Knack Weekend

Knack Weekend wist topmodel Ine Neefs te strikken voor de cover van Black Mode én een acht pagina's tellende modereportage. Het gaat hard voor Neefs, maar zelf blijft ze er nuchter onder: "Ik ben een meisje van de boerenbuiten, en ik ben altijd blij als ik terug naar huis mag."

Nog in Knack Weekend Black Mode:

Tadashi Yanai, de rijkste man van Japan, heeft een missie: de wereld veroveren. Zijn merk: Uniqlo, moet het grootste ter wereld worden. In oktober landt de modeketen in Antwerpen.

Giorgio de Grote; 40 jaar in de mode en Armani staat nog steeds aan de top. De 81-jarige King of style over de toekomst: "Ik weet dat ik niet kan blijven werken, maar voorlopig red ik me nog wel"; het verleden: "Van de mannen stal ik wat vrouwen nodig hadden: de powersuit", en het heden: "Succes als het mijne vraagt totale overgave. Je werk wordt je leven. Maar ik heb nergens spijt van."

Van uitbundig bont tot dierenprints, van klassieke marine tot barok maximalisme. De terugkeer van tweed, de eeuwige moderniteit van de modstijl. De wintertrends, perfect geserveerd in de Black Mode.

Vanaf woensdag 26 augustus in de winkel

Knack Weekend wist topmodel Ine Neefs te strikken voor de cover van Black Mode én een acht pagina's tellende modereportage. Het gaat hard voor Neefs, maar zelf blijft ze er nuchter onder: "Ik ben een meisje van de boerenbuiten, en ik ben altijd blij als ik terug naar huis mag."Tadashi Yanai, de rijkste man van Japan, heeft een missie: de wereld veroveren. Zijn merk: Uniqlo, moet het grootste ter wereld worden. In oktober landt de modeketen in Antwerpen.Giorgio de Grote; 40 jaar in de mode en Armani staat nog steeds aan de top. De 81-jarige King of style over de toekomst: "Ik weet dat ik niet kan blijven werken, maar voorlopig red ik me nog wel"; het verleden: "Van de mannen stal ik wat vrouwen nodig hadden: de powersuit", en het heden: "Succes als het mijne vraagt totale overgave. Je werk wordt je leven. Maar ik heb nergens spijt van."Van uitbundig bont tot dierenprints, van klassieke marine tot barok maximalisme. De terugkeer van tweed, de eeuwige moderniteit van de modstijl. De wintertrends, perfect geserveerd in de Black Mode.Vanaf woensdag 26 augustus in de winkel