De meest bizarre Halloweenkostuums

De meest bizarre Halloweenkostuums
© -

Foodbaby © -

Wanneer je "food baby" een andere invulling wil geven. Eerst testen op lijmallergie!

Sexy Nemo © -

Waarom zou iemand vermomd willen zijn als een aantrekkelijke clownsvis? Wij hebben ook geen idee.

Marcel Duchamp's urinoir © -

Geen kat die na vijf Extra Bloody Mary's nog weet dat dit kostuum eigenlijk gebaseerd is op een prestigieus avant-garde werk, maar je komt er wel als kunstzinnigst persoon uit de hoek op het Halloweenfeestje. Tenzij iemand zijn gulp opentrekt, natuurlijk.

Wasabihond © -

Kleine hond- en mensachtigen zijn het perfecte materiaal om in zeewier te rollen en op te dienen. Sojasaus, anyone?

Makibaby © -

Kleine hond- en mensachtigen zijn het perfecte materiaal om in zeewier te rollen en op te dienen. Sojasaus, anyone?

Een ei © -

Voor zij die de kluts kwijt zijn, en het niet erg vinden om die flauwe mop de hele avond te blijven maken. "Héb je hem?"

Babytaco © -

"Een taco met salade, gesneden tomaten en extra peuter alsjeblieft."

Babyfresh © -

Dat baby's niets dan verderf en stank verspreiden, wisten we al. Daarom zijn deze monstertjes dan ook dé inspiratiebron voor heel wat Halloweenkostuums. Je kan het natuurlijk ook over een andere boeg gooien, en je baby verkleden als autoverfrisser.

Narwal © -

Want, waarom ook niet? Het is dé uitgelezen kans om je steun te betuigen aan de duurzaamheid en bescherming van de oceaan met al zijn vinnige bewoners. Daarbij is een narwal éigenlijk een zwemmende eenhoorn die op Antarctica woont: redenen genoeg dus om dit jaar een zoogdier met vissen te zijn op 31 oktober.

Wilson © -

Klein, rond en schattig? Dan kan je best doorgaan als de beste (lederen) vriend van Tom Hanks in Cast Away. Dat hij je uiteindelijk laat wegdobberen op de oceaan, daar maak jij geen punt van: je bent immers cirkelvormig en snoezig.

Furby-trauma © -

Geef het nu maar gewoon toe: ook jij was vijftien jaar geleden druk bezig met je Furby stilletjes te vermoorden. Met een gemengd gevoel (medelijden en angst) stak je de kleine donzige stakker in de lade om hem nooit meer te openen. Het is dan ook onze grootste nachtmerrie om deze human-sized Furby tegen het lijf te lopen.

iPug © -

Vergeet de iPhone 7, iPugs zijn de new deal. Te verkrijgen in het pekzwart of in koekjeskleur.