Modeliefhebbers met een zwak voor Belgisch design kunnen de eerste week van november hun hartje ophalen. Zowel de grote namen als kleinere Belgische merken zetten de deuren van hun magazijnen open voor de tweejaarlijkse stockverkopen in Antwerpen. Je scoort er verrassende stuks uit oude collecties of stofoverschotten voor de doe-het-zelvers.

De komende weken bundelen we alle info over de deelnemende ontwerpers, de data van de stockverkopen en de locaties ervan op onze website, samen met een aantal tips, leuke eetadresjes en een persoonlijke selectie van de redactie.

Houd onze website goed in de gaten en blokkeer 6 tot 10 november alvast in je agenda.

Meer info? Bekijk hier alle adressen en openingsuren!

Modeliefhebbers met een zwak voor Belgisch design kunnen de eerste week van november hun hartje ophalen. Zowel de grote namen als kleinere Belgische merken zetten de deuren van hun magazijnen open voor de tweejaarlijkse stockverkopen in Antwerpen. Je scoort er verrassende stuks uit oude collecties of stofoverschotten voor de doe-het-zelvers. De komende weken bundelen we alle info over de deelnemende ontwerpers, de data van de stockverkopen en de locaties ervan op onze website, samen met een aantal tips, leuke eetadresjes en een persoonlijke selectie van de redactie. Houd onze website goed in de gaten en blokkeer 6 tot 10 november alvast in je agenda.