Ben jij een jonge ontwerper - in de breedste zin van het woord - en ben je op zoek naar een platform om je creaties te kunnen delen met de rest van de wereld? Dan heb je geluk, want De Invasie trekt naar Gent en zoekt hiervoor een nieuw leger strijders van hoge kwaliteit.

De creatieve aanval op Gent wordt eind maart ingezet met een stadsparcours en op KASK, waar De Invasie zijn fort zal optrekken.

Jonge accessoire-, mode-, meubelontwerpers, illustratoren, fotografen en zelfs pottenbakkers die zich klaar voelen om hun eigen label op de markt te brengen worden aangespoord een mailtje te sturen naar robot@deinvasie.be.

Wie kwalitatief en origineel genoeg wordt bevonden, staat binnenkort met een eigen standje op dé mode- en designmarkt voor jong talent.

Meer informatie over De Invasie op www.deinvasie.be (VF)

Ben jij een jonge ontwerper - in de breedste zin van het woord - en ben je op zoek naar een platform om je creaties te kunnen delen met de rest van de wereld? Dan heb je geluk, want De Invasie trekt naar Gent en zoekt hiervoor een nieuw leger strijders van hoge kwaliteit. De creatieve aanval op Gent wordt eind maart ingezet met een stadsparcours en op KASK, waar De Invasie zijn fort zal optrekken. Jonge accessoire-, mode-, meubelontwerpers, illustratoren, fotografen en zelfs pottenbakkers die zich klaar voelen om hun eigen label op de markt te brengen worden aangespoord een mailtje te sturen naar robot@deinvasie.be. Wie kwalitatief en origineel genoeg wordt bevonden, staat binnenkort met een eigen standje op dé mode- en designmarkt voor jong talent. Meer informatie over De Invasie op www.deinvasie.be (VF)