Bottega Veneta

BELGAIMAGE
© BELGAIMAGE

Thomas Maier gaat voor individualiteit. De collectie heeft niet de verfijning die we van Bottega Veneta gewoon zijn, maar is wel fris en overtuigend. Stippen zijn een belangrijk thema, maar wij houden meer van zijn ingehouden geometrische prints, zoals deze rok met verfprint op een jacquard trui.

Jil Sander

BELGAIMAGE
© BELGAIMAGE

Na het vertrek van Jil Sander wankelde het merk even, maar met Rodolfo Paglialunga zit het opnieuw op de juiste koers. Paglialunga is niet de man van de grote vernieuwing, wel van goed geproportioneerde, goed gemaakte kleren. Deze lange, donkerblauwe mantel met broek in hetzelfde material zou wel eens het nieuwe kostuum kunnen worden.

(EDW)

Bottega VenetaThomas Maier gaat voor individualiteit. De collectie heeft niet de verfijning die we van Bottega Veneta gewoon zijn, maar is wel fris en overtuigend. Stippen zijn een belangrijk thema, maar wij houden meer van zijn ingehouden geometrische prints, zoals deze rok met verfprint op een jacquard trui. Jil SanderNa het vertrek van Jil Sander wankelde het merk even, maar met Rodolfo Paglialunga zit het opnieuw op de juiste koers. Paglialunga is niet de man van de grote vernieuwing, wel van goed geproportioneerde, goed gemaakte kleren. Deze lange, donkerblauwe mantel met broek in hetzelfde material zou wel eens het nieuwe kostuum kunnen worden. (EDW)