De collectie zal bestaan uit meer dan 20 stukken die de creativiteit van de drager uitdagen. Uitneembare voeringen laten toe om zelf diverse silhouetten te creëren. Zo is er een zwarte gewatteerde lederen jas waaraan een nylon voering is bevestigd met knopen. Aangezien de voering losgemaakt kan worden van de lederen jas, zijn verschillende combinaties mogelijk.

"Ik ben altijd een grote fan geweest van de MM6 Maison Martin Margiela collectie en hun subtiele verwijzingen naar alledaagse kledij," aldus Humberto Leon, Creatief Directeur voor Opening Ceremony. "Met deze collectie wordt het concept van transformatie voor verschillende doeleinden erg interessant."

De collectie MM6 Maison Martin Margiela x Opening Ceremony zal gelanceerd worden in september 2011 bij Graanmarkt13 te Antwerpen.

Vincent Fobelets

De collectie zal bestaan uit meer dan 20 stukken die de creativiteit van de drager uitdagen. Uitneembare voeringen laten toe om zelf diverse silhouetten te creëren. Zo is er een zwarte gewatteerde lederen jas waaraan een nylon voering is bevestigd met knopen. Aangezien de voering losgemaakt kan worden van de lederen jas, zijn verschillende combinaties mogelijk. "Ik ben altijd een grote fan geweest van de MM6 Maison Martin Margiela collectie en hun subtiele verwijzingen naar alledaagse kledij," aldus Humberto Leon, Creatief Directeur voor Opening Ceremony. "Met deze collectie wordt het concept van transformatie voor verschillende doeleinden erg interessant." De collectie MM6 Maison Martin Margiela x Opening Ceremony zal gelanceerd worden in september 2011 bij Graanmarkt13 te Antwerpen.Vincent Fobelets