De Belgische band Willow heeft een nieuwe single getiteld 'Sweater'. Om het nummer te promoten, hebben ze samengewerkt met vijf Belgische jonge ontwerpers. De unieke sweaters die voortvloeien uit de samenwerking worden gratis weggeven op de facebookpagina van Willow en via Studio Brussel, JIM, FM Brussels en ten slotte ook op de blog Ella & Louise, een van de winnaars van de Knack Weekend blogawards.

De ontwerpers van dienst zijn My Daily Wood, Honest Crooks, Made by Chickies, Black Balloon en Titi + The German Kid die elk een heel eigen versie van de sweater hebben ontworpen. (RDM)

De Belgische band Willow heeft een nieuwe single getiteld 'Sweater'. Om het nummer te promoten, hebben ze samengewerkt met vijf Belgische jonge ontwerpers. De unieke sweaters die voortvloeien uit de samenwerking worden gratis weggeven op de facebookpagina van Willow en via Studio Brussel, JIM, FM Brussels en ten slotte ook op de blog Ella & Louise, een van de winnaars van de Knack Weekend blogawards. De ontwerpers van dienst zijn My Daily Wood, Honest Crooks, Made by Chickies, Black Balloon en Titi + The German Kid die elk een heel eigen versie van de sweater hebben ontworpen. (RDM)