De Britse voetballer en superster David Beckham heeft zijn ondergoedcollectie voor H&M uitgebreid met enkele nieuwe ontwerpen. De uitbreiding komt er net voor de Kerstperiode.

Wie nu al kerstcadeautjes aan het kopen is, kan ook eens langsgaan bij H&M. David Beckham heeft namelijk zijn collectie voor de Zweedse modeketens uitgebreid met enkele nieuwe items. Zo is er onder meer een ochtendjas met kap aan de collectie toegevoegd, een pyjamabroek, een handdoeken en nieuwe lange onderbroeken.

David Beckham staat zelf model voor de bijhorende campagne. De eerste beelden van deze nieuwe campagne werd vrijgegeven op de website van H&M. Dit keer zien we Beckham mét snor.

De collectie richt zich dan wel op mannen, maar de vrouwen kunnen wegdromen bij het zien van buikspieren en strakke torso. En daarna kunnen ze zich inbeelden hoe hun eigen man of vriend met het ondergoed zou staan. (LVR)

De Britse voetballer en superster David Beckham heeft zijn ondergoedcollectie voor H&M uitgebreid met enkele nieuwe ontwerpen. De uitbreiding komt er net voor de Kerstperiode. Wie nu al kerstcadeautjes aan het kopen is, kan ook eens langsgaan bij H&M. David Beckham heeft namelijk zijn collectie voor de Zweedse modeketens uitgebreid met enkele nieuwe items. Zo is er onder meer een ochtendjas met kap aan de collectie toegevoegd, een pyjamabroek, een handdoeken en nieuwe lange onderbroeken. David Beckham staat zelf model voor de bijhorende campagne. De eerste beelden van deze nieuwe campagne werd vrijgegeven op de website van H&M. Dit keer zien we Beckham mét snor. De collectie richt zich dan wel op mannen, maar de vrouwen kunnen wegdromen bij het zien van buikspieren en strakke torso. En daarna kunnen ze zich inbeelden hoe hun eigen man of vriend met het ondergoed zou staan. (LVR)