De Britse ex-voetballer heeft gezegd dat hij zichzelf te oud vindt voor de 'weinig om het lijf hebbende'-reclames voor H&M.

Tijdens de première van 'The Class of '92' liet Beckham zich ontvallen dat hij in de toekomst liever niet meer halfnaakt zou willen poseren voor de Zweedse modeketen H&M. Beckham en H&M brachten namelijk een collectie ondergoed voor mannen op de markt, waarvoor Beckham zelf de hoofdrol in de bijhorende campagnes kreeg. Dat behoort, als we Becks mogen geloven, voorgoed tot de verleden tijd.

Het was op de première van de film 'The Class of '92' dat hem de vraag werd gesteld of hij in de toekomst nog voor semi-naaktcampagnes wil poseren. De man vindt zichzelf te oud, hoewel we dat zouden willen tegenspreken. Toch is er nog een sprankeltje hoop, want op het einde van het interview zei Beckham 'We'll see'. Hoop! (LVR)

De Britse ex-voetballer heeft gezegd dat hij zichzelf te oud vindt voor de 'weinig om het lijf hebbende'-reclames voor H&M. Tijdens de première van 'The Class of '92' liet Beckham zich ontvallen dat hij in de toekomst liever niet meer halfnaakt zou willen poseren voor de Zweedse modeketen H&M. Beckham en H&M brachten namelijk een collectie ondergoed voor mannen op de markt, waarvoor Beckham zelf de hoofdrol in de bijhorende campagnes kreeg. Dat behoort, als we Becks mogen geloven, voorgoed tot de verleden tijd. Het was op de première van de film 'The Class of '92' dat hem de vraag werd gesteld of hij in de toekomst nog voor semi-naaktcampagnes wil poseren. De man vindt zichzelf te oud, hoewel we dat zouden willen tegenspreken. Toch is er nog een sprankeltje hoop, want op het einde van het interview zei Beckham 'We'll see'. Hoop! (LVR)