David Beckham en vier andere motorrijders zijn de sterren in de nieuwe campagnevideo van Belstaff. In 'For The Open Road' razen de bikers voorbij tijdens een roadtrip van Goodwood in West Essex tot New Bond Street in hartje Londen.

Gehuld in Belstaff bikeroutfits rijden de vijf mannen door bossen en velden om uiteindelijk aan te komen in Londen. Daar vervoegen ze een club van vijftig motorrijders in een parade die gehouden werd in teken van de lancering van de nieuwe winkel tijdens London Fashion Week.

Naast David Beckham rijden ook de student Nate Petre, marketeer David Parr, sportliefhebber George Barden, artiest Josh Wasserman en fotograaf Ludovic Roberts mee tijdens de roadtrip. De campagnevideo over camaraderie en avontuur werd geregisseerd door Justin Stokes, die met zijn kortfilm 'Method Actor' de aandacht trok op verschillende filmfestivals.

Wanneer men denkt aan donkerblonde mannen op motors komt de legendarische Steve McQueen al snel bovendrijven. 'Ik ben vereerd dat men mij in één adem noemt met Steve McQueen,' zei een enthousiaste Beckham over de vergelijking. 'Ik ben een grote fan van hem voor verschillende redenen, zoals zijn talent, zijn looks en zijn gevoel voor stijl,' aldus Beckham.

De voetbalster houdt van motors omdat ze hem een zekere vrijheid geven. Met een helm op en een bikeroutfit aan is de celeb bijna onherkenbaar. Als dat een man gehuld in een Belstaff motorjas voorbijraast op een vintage 93 Knuckle zou het dus wel eens David Beckham himself kunnen zijn. Hou je ogen open en je leren vest in de aanslag! (LP)

David Beckham en vier andere motorrijders zijn de sterren in de nieuwe campagnevideo van Belstaff. In 'For The Open Road' razen de bikers voorbij tijdens een roadtrip van Goodwood in West Essex tot New Bond Street in hartje Londen. Gehuld in Belstaff bikeroutfits rijden de vijf mannen door bossen en velden om uiteindelijk aan te komen in Londen. Daar vervoegen ze een club van vijftig motorrijders in een parade die gehouden werd in teken van de lancering van de nieuwe winkel tijdens London Fashion Week. Naast David Beckham rijden ook de student Nate Petre, marketeer David Parr, sportliefhebber George Barden, artiest Josh Wasserman en fotograaf Ludovic Roberts mee tijdens de roadtrip. De campagnevideo over camaraderie en avontuur werd geregisseerd door Justin Stokes, die met zijn kortfilm 'Method Actor' de aandacht trok op verschillende filmfestivals. Wanneer men denkt aan donkerblonde mannen op motors komt de legendarische Steve McQueen al snel bovendrijven. 'Ik ben vereerd dat men mij in één adem noemt met Steve McQueen,' zei een enthousiaste Beckham over de vergelijking. 'Ik ben een grote fan van hem voor verschillende redenen, zoals zijn talent, zijn looks en zijn gevoel voor stijl,' aldus Beckham. De voetbalster houdt van motors omdat ze hem een zekere vrijheid geven. Met een helm op en een bikeroutfit aan is de celeb bijna onherkenbaar. Als dat een man gehuld in een Belstaff motorjas voorbijraast op een vintage 93 Knuckle zou het dus wel eens David Beckham himself kunnen zijn. Hou je ogen open en je leren vest in de aanslag! (LP)