Het hoeft er niet altijd serieus aan toe te gaan in de modewereld. Dat bewijst het Franse merk Lanvin, dat met zijn nieuwe campagne wel heel erg buiten de lijntjes kleurt.

In de nieuwe reclameclip voor de najaarscollectie 2011 zien we modellen Karen Elson en Raquel Zimmermann enkele - redelijk stroef uitgevoerde - pasjes wagen op het popnummer I Know You Want Me van de Amerikaanse rapper Pitbull. Gekleed in de nieuwe herfst/wintercollectie van het merk dansen ze samen voor de camera, hun gezichten blijven modellengewijs strak. Ook twee mannelijke modellen geven al dansend het beste van zichzelf.

Alber Elbaz uit de bol

Hoogtepunt van de clip is de vertoning van Lanvins artistiek directeur Alber Elbaz, die op het einde de show steelt met enkele ingeoefende moves.

Geniale vondst of mislukte poging tot originaliteit? De campagne blijft alleszins niet onopgemerkt en bezorgt Lanvin heel wat publiciteit. (AH/VF)

Het hoeft er niet altijd serieus aan toe te gaan in de modewereld. Dat bewijst het Franse merk Lanvin, dat met zijn nieuwe campagne wel heel erg buiten de lijntjes kleurt. In de nieuwe reclameclip voor de najaarscollectie 2011 zien we modellen Karen Elson en Raquel Zimmermann enkele - redelijk stroef uitgevoerde - pasjes wagen op het popnummer I Know You Want Me van de Amerikaanse rapper Pitbull. Gekleed in de nieuwe herfst/wintercollectie van het merk dansen ze samen voor de camera, hun gezichten blijven modellengewijs strak. Ook twee mannelijke modellen geven al dansend het beste van zichzelf.Alber Elbaz uit de bol Hoogtepunt van de clip is de vertoning van Lanvins artistiek directeur Alber Elbaz, die op het einde de show steelt met enkele ingeoefende moves. Geniale vondst of mislukte poging tot originaliteit? De campagne blijft alleszins niet onopgemerkt en bezorgt Lanvin heel wat publiciteit. (AH/VF)