In de Antoine Dansaertstraat, in het centrum van Brussel, opent KURE. Dat is een nieuwe conceptstore die merken verkoopt als American Retro, Athe Vanessa Burno, Ganni en Hope.

De Brusselse binnenstad heeft er weer een nieuw hip adresje bij. In de Antoine Dansaertstraat opent op 5 september de nieuwe conceptstore 'KURE'. Hier kan je in de eerste plaats terecht voor kleding. Zo verkopen ze merken als Anine Bing, Frissur, Ganni, Gat Rimon, American Retro, Samsoe en Hope. Naast kleding biedt KURE ook antieke spulletjes aan, industrieel design en originele accessoires. Maar er is meer. Zo kan je op de tweede verdieping terecht voor het lezen van een boek, daar hebben ze een gezellige ruimte gecreëerd. Op het terras kan je genieten van een drankje.

Met andere woorden: KURE biedt een totaalpakket aan, waar je tijd mag nemen om te winkelen en je niet alles overhaast moet doen. Take it easy!

INFO: De opening van KURE vindt plaats op 5 september. Adres: Antoine Dansaertstraat 48, 1000 Brussel.

(LVR)

In de Antoine Dansaertstraat, in het centrum van Brussel, opent KURE. Dat is een nieuwe conceptstore die merken verkoopt als American Retro, Athe Vanessa Burno, Ganni en Hope. De Brusselse binnenstad heeft er weer een nieuw hip adresje bij. In de Antoine Dansaertstraat opent op 5 september de nieuwe conceptstore 'KURE'. Hier kan je in de eerste plaats terecht voor kleding. Zo verkopen ze merken als Anine Bing, Frissur, Ganni, Gat Rimon, American Retro, Samsoe en Hope. Naast kleding biedt KURE ook antieke spulletjes aan, industrieel design en originele accessoires. Maar er is meer. Zo kan je op de tweede verdieping terecht voor het lezen van een boek, daar hebben ze een gezellige ruimte gecreëerd. Op het terras kan je genieten van een drankje. Met andere woorden: KURE biedt een totaalpakket aan, waar je tijd mag nemen om te winkelen en je niet alles overhaast moet doen. Take it easy! INFO: De opening van KURE vindt plaats op 5 september. Adres: Antoine Dansaertstraat 48, 1000 Brussel. (LVR)