Vogue UK nam het bericht van tabloid The Sun op de korrel en ging op onderzoek uit. De woordvoerder van Katie Holmes ontkende ieder gerucht dat Suri Cruise een kledinglijn zou ontwerpen en noemde het "100% onzin".

Nochtans deed The Sun uitschijnen over heel wat informatie te beschikken. Volgens de tabloid zou de collectie "Suri" heten en zich op jonge meisjes richten. Suri en haar ouders, Katie Holmes en Tom Cruise, zouden hiervoor een contract van 1,7 miljoen euro hebben ondertekend.

Het leek bovendien ook niet onwaarschijnlijk, aangezien Suri Cruise (of thans haar management) zich heeft opgeworpen tot een van de meest stijlvolle kinderen in de roddelmagazines. Er bestaat op het internet al een fictieve blog 'Suri's Burn Book' waar Suri zogenaamd commentaar geeft op de outfits van andere kinderen van bekende ouders. En op de 'Suri Cruise Fashion Blog' kan je foto's bekijken van Suri's meest modieuze outfits in het dagelijkse leven. Een kledingcollectie zit er echter nog niet aan te komen.

Wij rouwen nu al om iedere woordspeling die samen met deze Cruise-collectie begraven werd. (KS) (AV)

Vogue UK nam het bericht van tabloid The Sun op de korrel en ging op onderzoek uit. De woordvoerder van Katie Holmes ontkende ieder gerucht dat Suri Cruise een kledinglijn zou ontwerpen en noemde het "100% onzin". Nochtans deed The Sun uitschijnen over heel wat informatie te beschikken. Volgens de tabloid zou de collectie "Suri" heten en zich op jonge meisjes richten. Suri en haar ouders, Katie Holmes en Tom Cruise, zouden hiervoor een contract van 1,7 miljoen euro hebben ondertekend. Het leek bovendien ook niet onwaarschijnlijk, aangezien Suri Cruise (of thans haar management) zich heeft opgeworpen tot een van de meest stijlvolle kinderen in de roddelmagazines. Er bestaat op het internet al een fictieve blog 'Suri's Burn Book' waar Suri zogenaamd commentaar geeft op de outfits van andere kinderen van bekende ouders. En op de 'Suri Cruise Fashion Blog' kan je foto's bekijken van Suri's meest modieuze outfits in het dagelijkse leven. Een kledingcollectie zit er echter nog niet aan te komen. Wij rouwen nu al om iedere woordspeling die samen met deze Cruise-collectie begraven werd. (KS) (AV)