De enfant terrible van de Britse high art, Damien Hirst leent onder het artistieke oog van de website Just One Eye zijn creatief brein uit aan 's werelds bekendste tweeling, Mary-Kate en Ashley Olsen.
Na samenwerkingen met Levi's in 2009 en Converse in 2010, zet de Britse artiest samen met het modehuis The Row zijn schouders onder een humanitair project georganiseerd door de kunstige website.

De luxueuze uitkomst van deze exclusieve samenwerking vertaalt zich in een collectie van twaalf zwarte lederen rugzakken die de excentrieke Hirst onder handen nam. Geen bling-bling skelettenkop of geconserveerde haai deze keer maar bollen en pillen (op voorschrift!) in alle kleuren van de regenboog versieren de populaire krokodillenleren tas van The Row.

De onverwachte combinatie zorgt voor een fascinerend contrast tussen de speelse concept art van Hirst en klassieke elegantie van de Olsens. Aan het prijskaartje te zien zal het nog lang sparen zijn voor zo'n hebbedingetje onder onze kerstboom belandt ... (LM)

Vanaf December zijn de "pieces of art" verkrijgbaar in beperkte oplage op de website van Just One Eye. Een deel van de opbrengst gaat naar Unicef.

De enfant terrible van de Britse high art, Damien Hirst leent onder het artistieke oog van de website Just One Eye zijn creatief brein uit aan 's werelds bekendste tweeling, Mary-Kate en Ashley Olsen. Na samenwerkingen met Levi's in 2009 en Converse in 2010, zet de Britse artiest samen met het modehuis The Row zijn schouders onder een humanitair project georganiseerd door de kunstige website. De luxueuze uitkomst van deze exclusieve samenwerking vertaalt zich in een collectie van twaalf zwarte lederen rugzakken die de excentrieke Hirst onder handen nam. Geen bling-bling skelettenkop of geconserveerde haai deze keer maar bollen en pillen (op voorschrift!) in alle kleuren van de regenboog versieren de populaire krokodillenleren tas van The Row. De onverwachte combinatie zorgt voor een fascinerend contrast tussen de speelse concept art van Hirst en klassieke elegantie van de Olsens. Aan het prijskaartje te zien zal het nog lang sparen zijn voor zo'n hebbedingetje onder onze kerstboom belandt ... (LM)