Ze mogen dan al een hype zijn, bepaald elegant kan u ze niet noemen: de kleurrijke crocs. Maar daar komt verandering in, zo meldt Crocs Benelux. Vanaf volgende lente vinden we in de Belgische winkels de collectie "You by Crocs". Die combineert het kenmerkende croslite-materiaal met Italiaans design. De collectie bestaat uit elf verschillende modellen sandaaltjes, schoenen met een sleehak en pumps.

De elegante lijn is inmiddels op de markt in de thuisbasis van Crocs, de VS. Daarnaast ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-BrittanniÃ", Zwitserland, Finland en Noorwegen. Volgend jaar komen daar BelgiÃ", Nederland en Luxemburg bij.

De prijzen van de nieuwe schoenen zullen variÃ"ren tussen 75 en 150 euro. Ze hebben met de geperforeerde rubberen klomp wel enkele dingen gemeen: ze zijn ook waterafstotend, hebben antislipzolen en bieden extra ondersteuning.

Ann Heylens.

Ze mogen dan al een hype zijn, bepaald elegant kan u ze niet noemen: de kleurrijke crocs. Maar daar komt verandering in, zo meldt Crocs Benelux. Vanaf volgende lente vinden we in de Belgische winkels de collectie "You by Crocs". Die combineert het kenmerkende croslite-materiaal met Italiaans design. De collectie bestaat uit elf verschillende modellen sandaaltjes, schoenen met een sleehak en pumps. De elegante lijn is inmiddels op de markt in de thuisbasis van Crocs, de VS. Daarnaast ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-BrittanniÃ", Zwitserland, Finland en Noorwegen. Volgend jaar komen daar BelgiÃ", Nederland en Luxemburg bij. De prijzen van de nieuwe schoenen zullen variÃ"ren tussen 75 en 150 euro. Ze hebben met de geperforeerde rubberen klomp wel enkele dingen gemeen: ze zijn ook waterafstotend, hebben antislipzolen en bieden extra ondersteuning. Ann Heylens.