Vandaag, op de vierde donderdag van November, vieren de Amerikanen Thanksgiving. Elk jaar redt president Obama één kalkoen van de feesttafel. Tijdens deze ceremonie verschenen de dochters Sasha en Malia in de leukste feestoutfits. Wij zochten de items van Sasha's look bij elkaar.

Het stijlgevoel bij de Obama's zit echt in de genen. Niet alleen mama Michelle prijkt regelmatig op de 'best dressed'-lijstjes, dochters Sasha en Malia eisen ook hun plekje op tussen de fashionista's. Geen elegante jurkjes deze keer, maar stoere én stijlvolle winterlooks. Vooral de knitwearpull van Sasha met panda's trok onze aandacht. (AB)

Vandaag, op de vierde donderdag van November, vieren de Amerikanen Thanksgiving. Elk jaar redt president Obama één kalkoen van de feesttafel. Tijdens deze ceremonie verschenen de dochters Sasha en Malia in de leukste feestoutfits. Wij zochten de items van Sasha's look bij elkaar.Het stijlgevoel bij de Obama's zit echt in de genen. Niet alleen mama Michelle prijkt regelmatig op de 'best dressed'-lijstjes, dochters Sasha en Malia eisen ook hun plekje op tussen de fashionista's. Geen elegante jurkjes deze keer, maar stoere én stijlvolle winterlooks. Vooral de knitwearpull van Sasha met panda's trok onze aandacht. (AB)