Vogels vliegen in de lucht, vissen zwemmen in het water, en Converse schoenen hangen - toch op 21 mei - in de bomen. Het Amerikaanse schoenenmerk geeft in iedere deelnemende stad namelijk een tiental paar schoenen weg. Het enige wat u hoeft de doen is ze, letterlijk, uit de bomen vissen.

Tijdens de actie - Shoefiti - zullen de schoenen met hun veters aan elkaar worden geknoopt. Matchende paren moet u niet verwachten, verschillende kleuren en maten worden immers gecombineerd. Converse wil op die manier de 'ouderwetse' ruilhandel onder vrienden stimuleren. De actie - die plaats vindt in Nederland en BelgiÃ"- zal plaatshebben op diverse culturele plaatsen in de stad. In BelgiÃ"zijn Antwerpen, Brussel en Gent de uitverkoren steden.

Eens u twee al dan niet verschillende schoenen heeft kunnen bemachtigen voorziet de site van Converse een forum dat de ruilhandel moet ondersteunen. Daar kunt u dan op zoek naar de ontbrekende schoen voor uw droompaar. Wie weet waar dat allemaal nog toe leidt.

Ruth Vanden Berghe

Vogels vliegen in de lucht, vissen zwemmen in het water, en Converse schoenen hangen - toch op 21 mei - in de bomen. Het Amerikaanse schoenenmerk geeft in iedere deelnemende stad namelijk een tiental paar schoenen weg. Het enige wat u hoeft de doen is ze, letterlijk, uit de bomen vissen.Tijdens de actie - Shoefiti - zullen de schoenen met hun veters aan elkaar worden geknoopt. Matchende paren moet u niet verwachten, verschillende kleuren en maten worden immers gecombineerd. Converse wil op die manier de 'ouderwetse' ruilhandel onder vrienden stimuleren. De actie - die plaats vindt in Nederland en BelgiÃ"- zal plaatshebben op diverse culturele plaatsen in de stad. In BelgiÃ"zijn Antwerpen, Brussel en Gent de uitverkoren steden.Eens u twee al dan niet verschillende schoenen heeft kunnen bemachtigen voorziet de site van Converse een forum dat de ruilhandel moet ondersteunen. Daar kunt u dan op zoek naar de ontbrekende schoen voor uw droompaar. Wie weet waar dat allemaal nog toe leidt.Ruth Vanden Berghe