Het ging al even niet goed met het bedrijf American Apparel. Zowel hun reputatie als hun financiële status kregen enkele knauwen. De stichter van het bedrijf, Dov Charney, maakte het te bont en werd aan de kant gezet, het bedrijf kreeg kritiek omwille van het seksualiseren van tieners en de waakhonden floten campagnes terug.

Wat iedereen verwachtte is nu ook gebeurd, het bedrijf vroeg faillissement aan om te redden wat er redden valt. Door te starten met de Chapter-11 procedure kan het bedrijf makkelijker zijn schuldenlast verminderen.

Ook in Antwerpen hebben ze een winkel. Of de vestiging zal sluiten is nog niet duidelijk. (LP)

Het ging al even niet goed met het bedrijf American Apparel. Zowel hun reputatie als hun financiële status kregen enkele knauwen. De stichter van het bedrijf, Dov Charney, maakte het te bont en werd aan de kant gezet, het bedrijf kreeg kritiek omwille van het seksualiseren van tieners en de waakhonden floten campagnes terug.Wat iedereen verwachtte is nu ook gebeurd, het bedrijf vroeg faillissement aan om te redden wat er redden valt. Door te starten met de Chapter-11 procedure kan het bedrijf makkelijker zijn schuldenlast verminderen. Ook in Antwerpen hebben ze een winkel. Of de vestiging zal sluiten is nog niet duidelijk. (LP)