De voorjaarseditie van de Antwerpse Contemporary Fashion Days is in aantocht. Vanaf 24 april verkopen startende en gevestigde ontwerpers stukken en stoffen van vorige collecties aan aantrekkelijke prijzen. Flanders Fashion Institute maakt het u dit jaar nog makkelijker met een 'Guide to Belgian Fashion' app.

Alle haltes op de Contemporary Fashion Days-route worden in een handig overzichtsplan gegoten dat vanaf 15 april beschikbaar is op de website van het FFI. iPhone- & Androidgebruikers kunnen de details van alle verkopen ook via de 'Guide to Belgian Fashion' app raadplegen. Deze is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play.

Bovendien wordt er opnieuw een pop-up store geopend van 25 tot en met 28 april in Huis Happaert. De deelnemers aan deze editie: Agathe et ses Princes, Atelier Assemblé, AVe, binôche & Natan eyewear, C'est quoi la vie?, Clinch, Ellen Verbeek, Elles de Koe, FRANKLY by Annelies Braeckman, jodevisscher, juliette bogers, Karolien Verstraeten, natacha cadonici en Van Hongo. (RDM)


Praktisch: FFI pop-upstore, 25-28 april 2013 - 12-19u, Huis Happaert - Happaertstraat 25 - 2000 Antwerpen.

De voorjaarseditie van de Antwerpse Contemporary Fashion Days is in aantocht. Vanaf 24 april verkopen startende en gevestigde ontwerpers stukken en stoffen van vorige collecties aan aantrekkelijke prijzen. Flanders Fashion Institute maakt het u dit jaar nog makkelijker met een 'Guide to Belgian Fashion' app. Alle haltes op de Contemporary Fashion Days-route worden in een handig overzichtsplan gegoten dat vanaf 15 april beschikbaar is op de website van het FFI. iPhone- & Androidgebruikers kunnen de details van alle verkopen ook via de 'Guide to Belgian Fashion' app raadplegen. Deze is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. Bovendien wordt er opnieuw een pop-up store geopend van 25 tot en met 28 april in Huis Happaert. De deelnemers aan deze editie: Agathe et ses Princes, Atelier Assemblé, AVe, binôche & Natan eyewear, C'est quoi la vie?, Clinch, Ellen Verbeek, Elles de Koe, FRANKLY by Annelies Braeckman, jodevisscher, juliette bogers, Karolien Verstraeten, natacha cadonici en Van Hongo. (RDM)