Al sinds 1997 bestaat bij het Franse merk Comptoir des Cotonniers de traditie om gewone, maar wel fotogenieke moeders en dochters in te schakelen als gezicht. En ook dit seizoen wordt niet van de formule afgeweken.

Kandidaten kunnen op woensdag 6 oktober terecht in de vernieuwde winkel van Comptoir des Cottoniers aan de Louisalaan in Brussel. Leeftijd of maten vormen geen criterium. Alle foto's worden naar het hoofdbureau in Parijs gestuurd, waar 3 à 4 moeder-dochterparen zullen worden geselecteerd. Zij lopen zeker mee in de modeshow van het merk en worden mogelijk ook het gezicht van de volgende reclamecampagne.

AH.

Casting: Woensdag 6 oktober, Louisalaan 76. Van 17u00 tot 20u00.

Al sinds 1997 bestaat bij het Franse merk Comptoir des Cotonniers de traditie om gewone, maar wel fotogenieke moeders en dochters in te schakelen als gezicht. En ook dit seizoen wordt niet van de formule afgeweken. Kandidaten kunnen op woensdag 6 oktober terecht in de vernieuwde winkel van Comptoir des Cottoniers aan de Louisalaan in Brussel. Leeftijd of maten vormen geen criterium. Alle foto's worden naar het hoofdbureau in Parijs gestuurd, waar 3 à 4 moeder-dochterparen zullen worden geselecteerd. Zij lopen zeker mee in de modeshow van het merk en worden mogelijk ook het gezicht van de volgende reclamecampagne. AH. Casting: Woensdag 6 oktober, Louisalaan 76. Van 17u00 tot 20u00.