Na een collectie bestaande uit T-shirts en truien met prints van kunstenaar Keith Haring, brengt Comme des Garçons opnieuw een kunstgeïnspireerde lijn op de markt, daarbij gebruikmakend van het werk van Andy Warhol.

De collectie bestaat uit tassen, sjaals, twee paar sneakers en T-shirts die geïllustreerd zijn met zelfportretten van de artiest en zijn zeefdrukken waarop bloemen en koeien worden afgebeeld. Dit telkens in Warhols kenmerkende felle kleuren en vertekend op een unieke Rei Kawakubotische manier. Verwacht dus een eclectische reeks van modestukken die de geest van Warhol weergeven gecombineerd met de innovatieve styling van Japans meest gerespecteerde modehuis.

De collectie is wereldwijd verkrijgbaar in de Comme des Garçons winkels.

(AC)

Na een collectie bestaande uit T-shirts en truien met prints van kunstenaar Keith Haring, brengt Comme des Garçons opnieuw een kunstgeïnspireerde lijn op de markt, daarbij gebruikmakend van het werk van Andy Warhol. De collectie bestaat uit tassen, sjaals, twee paar sneakers en T-shirts die geïllustreerd zijn met zelfportretten van de artiest en zijn zeefdrukken waarop bloemen en koeien worden afgebeeld. Dit telkens in Warhols kenmerkende felle kleuren en vertekend op een unieke Rei Kawakubotische manier. Verwacht dus een eclectische reeks van modestukken die de geest van Warhol weergeven gecombineerd met de innovatieve styling van Japans meest gerespecteerde modehuis. De collectie is wereldwijd verkrijgbaar in de Comme des Garçons winkels. (AC)