Ontwerpster Kaat Tilley, die in juni van dit jaar plots overleed ten gevolge van een infectie, was op dat moment nog hard aan het werk aan een collectie voor de Belgische modeketen JBC. Ze wou haar visie op mode met de collectie voor JBC delen met een groter publiek. In samenspraak met de dochters van Kaat Tilley, Rebekka en Epiphany Vanderhaeghen, werd toch beslist om de productie van de collectie te laten doorgaan en uit te brengen. Vanaf 6 oktober ligt de collectie 'Straight Back by Kaat Tilley' in de winkelrekken van JBC.

In juni van dit jaar was ontwerpster Kaat Tilley bijna klaar met de collectie voor de Belgische modeketen JBC, toen ze plots overleed aan de gevolgen van een infectie. In samenspraak met haar dochters heeft JBC nu beslist om de collectie uit te brengen als eerbetoon aan de overleden ontwerpster Kaat Tilley. "De collectie was zo goed als klaar," zegt Ann Claes, chief buying officer van JBC. "We hebben getwijfeld of we de productie zouden laten doorgaan, maar Kaats dochters hebben ons over de streep gehaald om het werk van hun mama te voltooien zoals gepland. Ze hebben ook de stalen goedgekeurd, in samenspraak met ons creatieve team dat gedurende het hele project nauw samengewerkt heeft met Kaat.

De ontwerpen binnen de collectie van Tilley voor JBC zijn kleurrijk en vrolijk. Ze bestaat uit bedrukte jurken en rokken met exclusieve prints- geschilderd door Kaat Tilley. Deze ontwerpen worden gecombineerd met effen rolkraagtruien met een duimgat in de mouw (een typisch Tilley-trekje). De look is compleet met sjaals, kousen en beenwarmers. Breiwerk neemt een centrale rol in binnen deze collectie.

Vanaf 6 oktober verkrijgbaar in alle winkels van JBC. (LVR)

Ontwerpster Kaat Tilley, die in juni van dit jaar plots overleed ten gevolge van een infectie, was op dat moment nog hard aan het werk aan een collectie voor de Belgische modeketen JBC. Ze wou haar visie op mode met de collectie voor JBC delen met een groter publiek. In samenspraak met de dochters van Kaat Tilley, Rebekka en Epiphany Vanderhaeghen, werd toch beslist om de productie van de collectie te laten doorgaan en uit te brengen. Vanaf 6 oktober ligt de collectie 'Straight Back by Kaat Tilley' in de winkelrekken van JBC. In juni van dit jaar was ontwerpster Kaat Tilley bijna klaar met de collectie voor de Belgische modeketen JBC, toen ze plots overleed aan de gevolgen van een infectie. In samenspraak met haar dochters heeft JBC nu beslist om de collectie uit te brengen als eerbetoon aan de overleden ontwerpster Kaat Tilley. "De collectie was zo goed als klaar," zegt Ann Claes, chief buying officer van JBC. "We hebben getwijfeld of we de productie zouden laten doorgaan, maar Kaats dochters hebben ons over de streep gehaald om het werk van hun mama te voltooien zoals gepland. Ze hebben ook de stalen goedgekeurd, in samenspraak met ons creatieve team dat gedurende het hele project nauw samengewerkt heeft met Kaat. De ontwerpen binnen de collectie van Tilley voor JBC zijn kleurrijk en vrolijk. Ze bestaat uit bedrukte jurken en rokken met exclusieve prints- geschilderd door Kaat Tilley. Deze ontwerpen worden gecombineerd met effen rolkraagtruien met een duimgat in de mouw (een typisch Tilley-trekje). De look is compleet met sjaals, kousen en beenwarmers. Breiwerk neemt een centrale rol in binnen deze collectie. Vanaf 6 oktober verkrijgbaar in alle winkels van JBC. (LVR)