De 28-jarige Stine Riis won in februari de H&M Design Award en won een prijs van 50,000 euro en een show tijdens de modeweek in Londen.

Daarnaast mocht Riis ook samenwerken met de ontwerpers van H&M om enkele van haar stukken in de winkelrekken te krijgen. De collectie kan omschreven worden als verfijnde futuristische elegantie en het kleurenpalet bestaat vooral uit grijs, legergroen, beige en kobalt blauw.

Enkele van de favoriete stukken zijn een wollen rok met lederen details en een winterjas met grote schouders. De collectie maakt zijn debuut tijdens de modeweek van Londen op 17 september en zal vanaf 20 september bij ons te koop zijn in geselecteerde H&M winkels. De stukken zullen ook online aangeboden worden. (RDM)

De 28-jarige Stine Riis won in februari de H&M Design Award en won een prijs van 50,000 euro en een show tijdens de modeweek in Londen. Daarnaast mocht Riis ook samenwerken met de ontwerpers van H&M om enkele van haar stukken in de winkelrekken te krijgen. De collectie kan omschreven worden als verfijnde futuristische elegantie en het kleurenpalet bestaat vooral uit grijs, legergroen, beige en kobalt blauw. Enkele van de favoriete stukken zijn een wollen rok met lederen details en een winterjas met grote schouders. De collectie maakt zijn debuut tijdens de modeweek van Londen op 17 september en zal vanaf 20 september bij ons te koop zijn in geselecteerde H&M winkels. De stukken zullen ook online aangeboden worden. (RDM)