De Amerikaanse modeketen Banana Republic komt voor de derde keer met een speciale collectie die is geïnspireerd op de tv-serie Mad Men.

Dit keer is de kleding gebaseerd op de gewaagde stijl van Megan Draper.

"Het is de late jaren zestig, toen er een opkomst van individualiteit en persoonlijke stijl in de mode kwam. Dit laten we zien door de kleurenaccenten en de patronen in de lentecollectie die we hebben samengevoegd met klassieke scherpe lijnen en slanke silhouetten", zegt Simon Kneen, de creatief directeur van Banana Republic tegen Elle.com. (RDM)

De Amerikaanse modeketen Banana Republic komt voor de derde keer met een speciale collectie die is geïnspireerd op de tv-serie Mad Men. Dit keer is de kleding gebaseerd op de gewaagde stijl van Megan Draper. "Het is de late jaren zestig, toen er een opkomst van individualiteit en persoonlijke stijl in de mode kwam. Dit laten we zien door de kleurenaccenten en de patronen in de lentecollectie die we hebben samengevoegd met klassieke scherpe lijnen en slanke silhouetten", zegt Simon Kneen, de creatief directeur van Banana Republic tegen Elle.com. (RDM)