Voor de wintercampagne van Dolce & Gabbana schakelde het modehuis niemand minder dan Claudia Schiffer in. De foto's zijn een wervelende mix 'The Tudors meets Italian fashion'.

Het Italiaanse modehuis laat ons, op de eerste dag van de zomer, al weer een beetje wegdromen van de winter. In het sprookjesachtige bos lijkt Claudia Schiffer te heersen als koningin tussen de ridders. De sierlijke bloemenjurken van Dolce & Gabbana zien er bovendien geweldig uit.

Domenico Dolce, de helft van het ontwerpersduo, nam zelf plaats achter de camera voor deze feeërieke shoot. (AB)

Voor de wintercampagne van Dolce & Gabbana schakelde het modehuis niemand minder dan Claudia Schiffer in. De foto's zijn een wervelende mix 'The Tudors meets Italian fashion'.Het Italiaanse modehuis laat ons, op de eerste dag van de zomer, al weer een beetje wegdromen van de winter. In het sprookjesachtige bos lijkt Claudia Schiffer te heersen als koningin tussen de ridders. De sierlijke bloemenjurken van Dolce & Gabbana zien er bovendien geweldig uit.Domenico Dolce, de helft van het ontwerpersduo, nam zelf plaats achter de camera voor deze feeërieke shoot. (AB)