Is de catwalk toch vooral bevolkt met beginnende modellen en nieuwe gezichten, voor de advertentiecampagnes vertrouwen grote modehuizen op de gevestigde waarden. Zo zien we modellen als Naomi Campbell en Kate Moss nauwelijks nog op de catwalk, maar schitteren zij wel in advertenties van de grote modelabels.

Karl Lagerfeld koos voor zijn lente -en zomercampagne van 2010 ook voor een model dat haar strepen ruimschoots verdiend heeft. De creatief directeur van Chanel vroeg Claudia Schiffer (39). In oktober vorig jaar trokken het blonde Duitse model en het Chanel-team voor de fotoshoot naar Buenos Aires in Argentinië. Schiffer poseert met zwarte hoed en Chanel-tas. Ook Baptiste Giabiconi en Freja Beha, twee van Lagerfelds favoriete gezichten, staan model in de campagne.

Lagerfeld werkte voor zijn advertenties dus niet verder op het boerderij-thema, dat hij gebruikte bij de voorstelling van zijn lente-en zomercollectie 2010 in Parijs. De reclamecampagne straalt veeleer een mysterieuze en zwoele sfeer uit.

Ann Heylens.

Is de catwalk toch vooral bevolkt met beginnende modellen en nieuwe gezichten, voor de advertentiecampagnes vertrouwen grote modehuizen op de gevestigde waarden. Zo zien we modellen als Naomi Campbell en Kate Moss nauwelijks nog op de catwalk, maar schitteren zij wel in advertenties van de grote modelabels. Karl Lagerfeld koos voor zijn lente -en zomercampagne van 2010 ook voor een model dat haar strepen ruimschoots verdiend heeft. De creatief directeur van Chanel vroeg Claudia Schiffer (39). In oktober vorig jaar trokken het blonde Duitse model en het Chanel-team voor de fotoshoot naar Buenos Aires in Argentinië. Schiffer poseert met zwarte hoed en Chanel-tas. Ook Baptiste Giabiconi en Freja Beha, twee van Lagerfelds favoriete gezichten, staan model in de campagne. Lagerfeld werkte voor zijn advertenties dus niet verder op het boerderij-thema, dat hij gebruikte bij de voorstelling van zijn lente-en zomercollectie 2010 in Parijs. De reclamecampagne straalt veeleer een mysterieuze en zwoele sfeer uit. Ann Heylens.