De Amerikaanse acteur Christopher Walken vertolkt een kleermaker in de nieuwste campagne Premium by Jack & Jones. Bekijk de clips hier. "Ik heb geen hulp nodig om er boosaardig uit te zien, dat speel ik op mijn eentje klaar", vertelde Christopher Walken ooit over het geheim van zijn succes. Dat kenmerkende uiterlijk leverde de Amerikaanse acteur gewelddadige, dan wel sadistische rollen op in films als Annie Hall (177), The Deer Hunter (1978), A View to a Kill (1985) en Last Man Standing (1996).

Zijn indringende blik en onverstoorbare zelfbeheersing zijn ook van de partij in de jongste campagne van Premium by Jack & Jones, waarvoor Walken - in zijn allereerste opdracht voor een modelabel - in de huid kruipt van een kleerkamer met een nogal onorthodoxe werkwijze. Het Scandinavische merk zag in de zeventigjarige acteur de "geknipte" figuur om zijn basiswaarden - vakmanschap, kwaliteit, aandacht voor detail en stijl - te onderstrepen. Walken nam in totaal vijf clips op, die u hieronder kunt bekijken.

Wim Denolf

De Amerikaanse acteur Christopher Walken vertolkt een kleermaker in de nieuwste campagne Premium by Jack & Jones. Bekijk de clips hier. "Ik heb geen hulp nodig om er boosaardig uit te zien, dat speel ik op mijn eentje klaar", vertelde Christopher Walken ooit over het geheim van zijn succes. Dat kenmerkende uiterlijk leverde de Amerikaanse acteur gewelddadige, dan wel sadistische rollen op in films als Annie Hall (177), The Deer Hunter (1978), A View to a Kill (1985) en Last Man Standing (1996). Zijn indringende blik en onverstoorbare zelfbeheersing zijn ook van de partij in de jongste campagne van Premium by Jack & Jones, waarvoor Walken - in zijn allereerste opdracht voor een modelabel - in de huid kruipt van een kleerkamer met een nogal onorthodoxe werkwijze. Het Scandinavische merk zag in de zeventigjarige acteur de "geknipte" figuur om zijn basiswaarden - vakmanschap, kwaliteit, aandacht voor detail en stijl - te onderstrepen. Walken nam in totaal vijf clips op, die u hieronder kunt bekijken. Wim Denolf