Christophe de Pous wordt de nieuwe president van de Noord-Amerikaanse afdeling van Gucci. Dat meldt WWD.

Vanaf 1 januari 2013 zal de Pous aantreden als nieuwe president van het Italiaanse modehuis. Hij is ook al president van Gucci Japan sinds 2009 en vervangt nu Lauren Lendrum als hoofd van de Noord-Amerikaanse afdeling.

Naast de aanwijzing van de Pous, werd ook Roberto Correia-Paz aangesteld. Hij gaat van start als president van de Latijns-Amerikaanse afdeling. Beiden moeten ze zich verantwoorden tegenover Patrizio di Marco, de CEO van Gucci. (RDM)

Christophe de Pous wordt de nieuwe president van de Noord-Amerikaanse afdeling van Gucci. Dat meldt WWD. Vanaf 1 januari 2013 zal de Pous aantreden als nieuwe president van het Italiaanse modehuis. Hij is ook al president van Gucci Japan sinds 2009 en vervangt nu Lauren Lendrum als hoofd van de Noord-Amerikaanse afdeling. Naast de aanwijzing van de Pous, werd ook Roberto Correia-Paz aangesteld. Hij gaat van start als president van de Latijns-Amerikaanse afdeling. Beiden moeten ze zich verantwoorden tegenover Patrizio di Marco, de CEO van Gucci. (RDM)