De actrice deelde een foto van haar prachtige trouwjurk, op maat ontworpen door Givenchy Haute Couture, met al haar fans via Twitter. En we moeten het beamen: de jurk is werkelijk prachtig.

Op 26 oktober trouwde Christina Ricci met haar vriend James Heerdegen in New York. De actrice, verliefd op haar trouwjurk, deelde een foto van het kledingstuk via haar Twitter-pagina. En nu zijn wij ook een beetje verliefd op het kledingstuk: het is werkelijk een prachtige trouwjurk! Het kleed werd ontworpen door Riccardo Tisci (33), creatief directeur van Givenchy, binnen de lijn Givenchy Haute Couture. Probeer de jurk niet online of in de winkel terug te vinden, hij werd speciaal gemaakt voor het huwelijk van de actrice.

Etherische look

Tisci, een goede vriend van Kanye West en Kim Kardashian, ging voor Ricci aan de slag met heel wat licht en doorschijnende kant. Hij ontwierp een redelijk klassieke jurk, die toch op bepaalde plaatsen afweek van de norm. Zo lijken de mouwen lang, maar is er een stukje 'bloot' tussen schouder en arm. De jurk werd afgewerkt met parels, Chantilly-kant en satijn. De actrice koos voor een behoorlijk lange sleep. De hele look heeft iets etherisch.

Trouwt Kim Kardashian ook in Givenchy?

Ons voorgevoel is ook dat Kim Kardashian met Kanye zal trouwen in een jurk van de hand van Riccardo Tisci. In Parijs zaten ze namelijk op de eerste rij bij Givenchy en ook op verschillende evenementen vergezellen Kim en Riccardo elkaar. Wij durven er veel op wedden dat het een Givenchy-jurk zal worden. (LVR)

De actrice deelde een foto van haar prachtige trouwjurk, op maat ontworpen door Givenchy Haute Couture, met al haar fans via Twitter. En we moeten het beamen: de jurk is werkelijk prachtig. Op 26 oktober trouwde Christina Ricci met haar vriend James Heerdegen in New York. De actrice, verliefd op haar trouwjurk, deelde een foto van het kledingstuk via haar Twitter-pagina. En nu zijn wij ook een beetje verliefd op het kledingstuk: het is werkelijk een prachtige trouwjurk! Het kleed werd ontworpen door Riccardo Tisci (33), creatief directeur van Givenchy, binnen de lijn Givenchy Haute Couture. Probeer de jurk niet online of in de winkel terug te vinden, hij werd speciaal gemaakt voor het huwelijk van de actrice.Etherische look Tisci, een goede vriend van Kanye West en Kim Kardashian, ging voor Ricci aan de slag met heel wat licht en doorschijnende kant. Hij ontwierp een redelijk klassieke jurk, die toch op bepaalde plaatsen afweek van de norm. Zo lijken de mouwen lang, maar is er een stukje 'bloot' tussen schouder en arm. De jurk werd afgewerkt met parels, Chantilly-kant en satijn. De actrice koos voor een behoorlijk lange sleep. De hele look heeft iets etherisch. Trouwt Kim Kardashian ook in Givenchy? Ons voorgevoel is ook dat Kim Kardashian met Kanye zal trouwen in een jurk van de hand van Riccardo Tisci. In Parijs zaten ze namelijk op de eerste rij bij Givenchy en ook op verschillende evenementen vergezellen Kim en Riccardo elkaar. Wij durven er veel op wedden dat het een Givenchy-jurk zal worden. (LVR)