Is zeer bekend in Japan, in België ook, in Nederland wat minder. Haar stoffen zijn licht, vaak transparant en ze werkt veel met tricot. Haar collectie gaat van sportief tot zeer gekleed. Ze is geen nieuwkomer in de business. Ze debuteerde in 1991 onder het Let it be-label met een reeks opgemerkte truien. Later tekende ze bij Olivier Strelli de 22 Octobre-lijn.

In 1997 opende ze in Antwerpen haar eerste winkel. Janssens exporteert naar de omliggende landen en dus zelfs naar Japan. In de zomer 2003 presenteerde ze haar eerste mannencollectie: 'Shabby met en een beetje chic, nonchalante, alledaagse kleding voor zachte bohémiens'. Sindsdien is er ook een boetiek in Brussel en verhuisde ze haar kantoor en winkel in Antwerpen naar een nieuw pand. (PDP)

www.chrisjanssens.be

Is zeer bekend in Japan, in België ook, in Nederland wat minder. Haar stoffen zijn licht, vaak transparant en ze werkt veel met tricot. Haar collectie gaat van sportief tot zeer gekleed. Ze is geen nieuwkomer in de business. Ze debuteerde in 1991 onder het Let it be-label met een reeks opgemerkte truien. Later tekende ze bij Olivier Strelli de 22 Octobre-lijn. In 1997 opende ze in Antwerpen haar eerste winkel. Janssens exporteert naar de omliggende landen en dus zelfs naar Japan. In de zomer 2003 presenteerde ze haar eerste mannencollectie: 'Shabby met en een beetje chic, nonchalante, alledaagse kleding voor zachte bohémiens'. Sindsdien is er ook een boetiek in Brussel en verhuisde ze haar kantoor en winkel in Antwerpen naar een nieuw pand. (PDP) www.chrisjanssens.be