De bekende modeontwerper Jason Wu is niet veel rust gegund. Dit weekend trouwde hij nog met zijn levenspartner Gustavo Rangel in Mexico, om dan enkele dagen later zijn nieuwe zustercollectie uit de doeken te doen. Die zal Grey Jason Wu heten, en is het resultaat van twaalf maanden intensief werken. 'Ik haalde de inspiratie voor de kledinglijn vooral bij mijn goede vrienden. Ik voelde al langer het verlangen om hen te kleden', zegt hij in een Instagram-post.

Tijdloze toets

Wu deelde al negen schetsen van de collectie op Instagram, en die kenmerken zich allemaal door dezelfde tijdloze toets. Van lange blauwe jurken tot kleedjes die bedrukt zijn met de beroemde konijnen van kunstenaar Hunt Slonem: variatie zat in deze nieuwe collectie. 'Eenvoudige kledingstukken die toch klasse uitstralen', zegt hij er zelf over. 'Voor vrouwen die er niet te edgy, maar ook niet te braaf uit willen zien.'

Aan welke prijs de stukken over de toonbank zullen gaan is momenteel giswerk. Als we iets mogen verwachten dat in het het verlengde ligt van zijn vorige zustercollectie, genaamd Miss Wu, dan kan je rekenen op een prijskaartje van tussen de 170 en 700 euro. (SDW)

De bekende modeontwerper Jason Wu is niet veel rust gegund. Dit weekend trouwde hij nog met zijn levenspartner Gustavo Rangel in Mexico, om dan enkele dagen later zijn nieuwe zustercollectie uit de doeken te doen. Die zal Grey Jason Wu heten, en is het resultaat van twaalf maanden intensief werken. 'Ik haalde de inspiratie voor de kledinglijn vooral bij mijn goede vrienden. Ik voelde al langer het verlangen om hen te kleden', zegt hij in een Instagram-post.Tijdloze toetsWu deelde al negen schetsen van de collectie op Instagram, en die kenmerken zich allemaal door dezelfde tijdloze toets. Van lange blauwe jurken tot kleedjes die bedrukt zijn met de beroemde konijnen van kunstenaar Hunt Slonem: variatie zat in deze nieuwe collectie. 'Eenvoudige kledingstukken die toch klasse uitstralen', zegt hij er zelf over. 'Voor vrouwen die er niet te edgy, maar ook niet te braaf uit willen zien.' Aan welke prijs de stukken over de toonbank zullen gaan is momenteel giswerk. Als we iets mogen verwachten dat in het het verlengde ligt van zijn vorige zustercollectie, genaamd Miss Wu, dan kan je rekenen op een prijskaartje van tussen de 170 en 700 euro. (SDW)