Alle vragen die u altijd al wilde stellen aan Walter Van Beirendonck worden maandag 12 september op onze site persoonlijk beantwoord door de Belgische modekoning himself.

Wanneer maakt de eerste Walter Van Beirendonck brillencollectie zijn opwachting? Wat zijn uw favoriete restaurantjes? Wanneer vindt u iemand stijlvol?

Exclusief voor Knack Weekend, en naar aanleiding van zijn overzichtsexpo in het Antwerpse Modemuseum, beantwoordt de internationaal gelauwerde modeontwerper al uw vragen via een live chatsessie op de homepagina van Knackweekend.be.

U kunt uw vraag rechtstreeks aan Van Beirendonck stellen of via twitter met de hashtag #walter. Wie er maandagvoormiddag niet kan bijzijn, stuurt zijn vragen op voorhand door naar wim.denolf@knack.be

Afspraak maandag 12 september van 11u tot 12u op www.knackweekend.be. Walter verwacht jullie!

De expo 'Walter Van Beirendonck - Dream the world awake' loopt van 14/09 t.e.m. 19/02 in het Modemuseum in Antwerpen.

Alle vragen die u altijd al wilde stellen aan Walter Van Beirendonck worden maandag 12 september op onze site persoonlijk beantwoord door de Belgische modekoning himself. Wanneer maakt de eerste Walter Van Beirendonck brillencollectie zijn opwachting? Wat zijn uw favoriete restaurantjes? Wanneer vindt u iemand stijlvol? Exclusief voor Knack Weekend, en naar aanleiding van zijn overzichtsexpo in het Antwerpse Modemuseum, beantwoordt de internationaal gelauwerde modeontwerper al uw vragen via een live chatsessie op de homepagina van Knackweekend.be. U kunt uw vraag rechtstreeks aan Van Beirendonck stellen of via twitter met de hashtag #walter. Wie er maandagvoormiddag niet kan bijzijn, stuurt zijn vragen op voorhand door naar wim.denolf@knack.be Afspraak maandag 12 september van 11u tot 12u op www.knackweekend.be. Walter verwacht jullie! De expo 'Walter Van Beirendonck - Dream the world awake' loopt van 14/09 t.e.m. 19/02 in het Modemuseum in Antwerpen.