Pat the Bunny is al sinds 1940 een succesvol kinderboek, dat vooral in Amerika en Groot-Brittannië op een enorme fanbasis kan rekenen. Om de vijfenzeventigste verjaardag van het boek van Dorothy Kunhardt te vieren zette Olympia zich achter de ontwerperstafel.

Charlotte Olympia liet zich inspireren door de illustraties uit het bekende boek. Haar typische ballerina's kregen een konijnen make-over. Olympia ontwierp ook een leuk sandaaltje. Aangezien het om een kinderboek gaat, kon een kinderlijn niet ontbreken. Moeder en dochter trippelen dus vrolijk de lente in als het van Charlotte Olympia afhangt. (AB)

Charlotte Olympia
© Charlotte Olympia
Pat the Bunny is al sinds 1940 een succesvol kinderboek, dat vooral in Amerika en Groot-Brittannië op een enorme fanbasis kan rekenen. Om de vijfenzeventigste verjaardag van het boek van Dorothy Kunhardt te vieren zette Olympia zich achter de ontwerperstafel.Charlotte Olympia liet zich inspireren door de illustraties uit het bekende boek. Haar typische ballerina's kregen een konijnen make-over. Olympia ontwierp ook een leuk sandaaltje. Aangezien het om een kinderboek gaat, kon een kinderlijn niet ontbreken. Moeder en dochter trippelen dus vrolijk de lente in als het van Charlotte Olympia afhangt. (AB)