De actrice zal een realityshow presenteren over mode van productiemaatschappij 'Denver & Delilah'.

Zij hebben de naam van het nieuwe programma al verklapt, namelijk 'Whose Closet Is It Anyway?' Dat schrijft de Britse Vogue. Voor het eerst zal de actrice de stap wagen naar het kleine scherm als presentatrice.

Het televisieprogramma gaat kijken in de kleerkast van drie vrouwen met een totaal verschillende kledingstijl. Het idee is dat ze elkaar zouden kunnen beïnvloeden en breder zullen denken wat betreft hun kledingkeuzes. Het concept van dit programma is gebaseerd op een Israëlische televisieshow die voor het eerst werd uitgezonden in 2011.

"Elke deelnemer zal hun look compleet moeten veranderen en stijlen moeten proberen die totaal verschillend zijn als die van hen," aldus het Israëlische productiehuis aan de Huffington Post. "Hoe voelt het om in een andere vrouw haar stiletto's te staan? Wat zal haar familie daar op zeggen?

Meer details zijn er op dit moment nog niet bekend. (LVR)

De actrice zal een realityshow presenteren over mode van productiemaatschappij 'Denver & Delilah'. Zij hebben de naam van het nieuwe programma al verklapt, namelijk 'Whose Closet Is It Anyway?' Dat schrijft de Britse Vogue. Voor het eerst zal de actrice de stap wagen naar het kleine scherm als presentatrice. Het televisieprogramma gaat kijken in de kleerkast van drie vrouwen met een totaal verschillende kledingstijl. Het idee is dat ze elkaar zouden kunnen beïnvloeden en breder zullen denken wat betreft hun kledingkeuzes. Het concept van dit programma is gebaseerd op een Israëlische televisieshow die voor het eerst werd uitgezonden in 2011. "Elke deelnemer zal hun look compleet moeten veranderen en stijlen moeten proberen die totaal verschillend zijn als die van hen," aldus het Israëlische productiehuis aan de Huffington Post. "Hoe voelt het om in een andere vrouw haar stiletto's te staan? Wat zal haar familie daar op zeggen? Meer details zijn er op dit moment nog niet bekend. (LVR)