Karl Lagerfeld heeft voor de rol van Cate Blanchett, in de film 'Blue Jasmin', een klassiek Chanel-jasje ontworpen. Of om het in zijn eigen woorden te zeggen: de ontwerper zou alles doen voor de stijlvolle actrice. Dat schrijft de Britse Telegraph.

Cate Blanchett is een actrice met een speciale invloed op de modewereld. Zoals geen ander dat kan, draagt ze moeiteloos kledij van Balenciaga, Givenchy en Armani Privé. Haar gevoel voor stijl is feilloos en er is dan ook geen ontwerper die niet voor deze actrice zou willen ontwerpen.

Voor haar laatste film 'Blue Jasmin', kreeg de actrice een wel heel mooi 'kledingstuk' voorgeschoteld. Suzy Benzinger, de kostuumontwerpster van deze film, vertelde over het voorval aan Lucky Magazine. "Ik belde Karl Lagerfeld op en ik was erg verbaasd over wat hij mij te vertellen had," aldus Benzinger.

"Bovendien stuurde hij me twee dagen later een op maat gemaakt Chanel-jasje voor Cate Blanchett met een erg lief briefje erbij. Voor Cate zou hij alles doen," aldus Benzinger. "Het jasje stond haar dan ook als gegoten."

Magische rol

Cate Blanchett speelt in de film van Woody Allen 'Blue Jasmin' de rol van Jasmine. Zij is een perfecte New Yorkse, die woont in de Upper East Side. Op een bepaald moment begint ze alles te verliezen en valt haar leven als een kaartenhuisje in elkaar. (LVR)

Karl Lagerfeld heeft voor de rol van Cate Blanchett, in de film 'Blue Jasmin', een klassiek Chanel-jasje ontworpen. Of om het in zijn eigen woorden te zeggen: de ontwerper zou alles doen voor de stijlvolle actrice. Dat schrijft de Britse Telegraph. Cate Blanchett is een actrice met een speciale invloed op de modewereld. Zoals geen ander dat kan, draagt ze moeiteloos kledij van Balenciaga, Givenchy en Armani Privé. Haar gevoel voor stijl is feilloos en er is dan ook geen ontwerper die niet voor deze actrice zou willen ontwerpen. Voor haar laatste film 'Blue Jasmin', kreeg de actrice een wel heel mooi 'kledingstuk' voorgeschoteld. Suzy Benzinger, de kostuumontwerpster van deze film, vertelde over het voorval aan Lucky Magazine. "Ik belde Karl Lagerfeld op en ik was erg verbaasd over wat hij mij te vertellen had," aldus Benzinger. "Bovendien stuurde hij me twee dagen later een op maat gemaakt Chanel-jasje voor Cate Blanchett met een erg lief briefje erbij. Voor Cate zou hij alles doen," aldus Benzinger. "Het jasje stond haar dan ook als gegoten."Magische rol Cate Blanchett speelt in de film van Woody Allen 'Blue Jasmin' de rol van Jasmine. Zij is een perfecte New Yorkse, die woont in de Upper East Side. Op een bepaald moment begint ze alles te verliezen en valt haar leven als een kaartenhuisje in elkaar. (LVR)