Het Franse modehuis Chanel lanceert 'The Jacket'. Dat is een kortfilm dat kijkers meeneemt in de geschiedenis van het beroemde tweed jasje, dat we vooral kennen in het zwart, van het modehuis. Dat schrijft de website van de Britse Vogue.

Het klassieke tweedjasje dat Gabrielle 'Coco' Chanel ontwierp, behoort vandaag nog steeds tot één van de meest klassieke items aller tijden. De nieuwste kortfilm 'The Jacket', toont nooit eerder vertoonde beelden en video's over het iconische Chanel-jasje, dat voor het eerst werd gelanceerd in 1954.

104 jaar Chanel

De archiefsite Inside Chanel, waar de nieuwe kortfilm te zien is, voorziet een interactieve tijdlijn die een diepgaande blik werpt op het leven van Gabrielle 'Coco' Chanel en op de belangrijkste momenten in het 104-jarig bestaan van het luxemerk. De site meldt dat ze meer dan tien verschillende videoverhalen zullen lanceren over de gebeurtenissen en unieke ontmoetingen in het leven van Coco Chanel. Het onderwerp voor de volgende kortfilm is nog niet bekend.

In juni 2012 nog vierde Karl Lagerfeld 'The Little Black Jacket' met een boek en een exhibitie. (JJ)

Het Franse modehuis Chanel lanceert 'The Jacket'. Dat is een kortfilm dat kijkers meeneemt in de geschiedenis van het beroemde tweed jasje, dat we vooral kennen in het zwart, van het modehuis. Dat schrijft de website van de Britse Vogue. Het klassieke tweedjasje dat Gabrielle 'Coco' Chanel ontwierp, behoort vandaag nog steeds tot één van de meest klassieke items aller tijden. De nieuwste kortfilm 'The Jacket', toont nooit eerder vertoonde beelden en video's over het iconische Chanel-jasje, dat voor het eerst werd gelanceerd in 1954.104 jaar Chanel De archiefsite Inside Chanel, waar de nieuwe kortfilm te zien is, voorziet een interactieve tijdlijn die een diepgaande blik werpt op het leven van Gabrielle 'Coco' Chanel en op de belangrijkste momenten in het 104-jarig bestaan van het luxemerk. De site meldt dat ze meer dan tien verschillende videoverhalen zullen lanceren over de gebeurtenissen en unieke ontmoetingen in het leven van Coco Chanel. Het onderwerp voor de volgende kortfilm is nog niet bekend. In juni 2012 nog vierde Karl Lagerfeld 'The Little Black Jacket' met een boek en een exhibitie. (JJ)