Creatieve duizendpoot Pharrell Williams schreef de soundtrack voor de kortfilm, waarin hij samen met model Cara Delevingne de hoofdrol vertolkt. In het duet 'CC', een verwijzing naar zowel Chanel als keizerin Sissi, tonen ze dat ze een perfect match zijn op muzikaal gebied.

In het kaderverhaal van de kortfilm zien we hoe Gabrielle Chanel, vertolkt door Geraldine Chaplin, inspiratie opdoet voor het beroemde Chaneljasje. Uiteraard logeert de iconische ontwerpster in kamer 5 van het Oostenrijkse hotel dat de setting vormt voor de cinematografische parel.

(LP)

Creatieve duizendpoot Pharrell Williams schreef de soundtrack voor de kortfilm, waarin hij samen met model Cara Delevingne de hoofdrol vertolkt. In het duet 'CC', een verwijzing naar zowel Chanel als keizerin Sissi, tonen ze dat ze een perfect match zijn op muzikaal gebied.In het kaderverhaal van de kortfilm zien we hoe Gabrielle Chanel, vertolkt door Geraldine Chaplin, inspiratie opdoet voor het beroemde Chaneljasje. Uiteraard logeert de iconische ontwerpster in kamer 5 van het Oostenrijkse hotel dat de setting vormt voor de cinematografische parel. (LP)