Topmodel Chanel Iman wordt het nieuwe gezicht van de eindejaarscampagne van de Amerikaanse keten Forever 21. Let it Glow - de collectie speciaal ontworpen voor de feestdagen - is heel extravagant. De collectie bestaat vooral uit bont, doorschijnende bloesjes en lakleer en bij een gewaagde collectie hoort ook een gewaagd model.

Chanel Iman lijkt dan ook een ideale keuze, ze heeft tonnen ervaring en ziet er stralend uit op de campagnefoto's waar ze voor de gelegenheid blond haar heeft. Ze liep eerder al voor Dior en Balenciaga en is nu ook te zien als gezicht van een commercieel merk. De Let it Glow-collectie ligt vanaf nu in de winkel. (RDM)

Topmodel Chanel Iman wordt het nieuwe gezicht van de eindejaarscampagne van de Amerikaanse keten Forever 21. Let it Glow - de collectie speciaal ontworpen voor de feestdagen - is heel extravagant. De collectie bestaat vooral uit bont, doorschijnende bloesjes en lakleer en bij een gewaagde collectie hoort ook een gewaagd model. Chanel Iman lijkt dan ook een ideale keuze, ze heeft tonnen ervaring en ziet er stralend uit op de campagnefoto's waar ze voor de gelegenheid blond haar heeft. Ze liep eerder al voor Dior en Balenciaga en is nu ook te zien als gezicht van een commercieel merk. De Let it Glow-collectie ligt vanaf nu in de winkel. (RDM)