De veelbesproken Chanel hoelahoep-tas uit de lente/zomercollectie van 2013 zal ook te koop worden aangeboden. Dat heeft het modehuis bekend gemaakt.

De grote hoelahoep-tas was een van de meest besproken items op de catwalk in Parijs. De grote tas wordt niet geproduceerd, maar de kleinere versie zal wel in productie gaan en te koop worden aangeboden. De prijs van de handtas is 2400 dollar.

Karl Lagerfeld heeft de tas ontworpen om naar het strand te gaan. "Je kan je handdoek aan de tas hangen zonder dat er zand in je tas komt", legt de ontwerper uit. (RDM)

De veelbesproken Chanel hoelahoep-tas uit de lente/zomercollectie van 2013 zal ook te koop worden aangeboden. Dat heeft het modehuis bekend gemaakt. De grote hoelahoep-tas was een van de meest besproken items op de catwalk in Parijs. De grote tas wordt niet geproduceerd, maar de kleinere versie zal wel in productie gaan en te koop worden aangeboden. De prijs van de handtas is 2400 dollar. Karl Lagerfeld heeft de tas ontworpen om naar het strand te gaan. "Je kan je handdoek aan de tas hangen zonder dat er zand in je tas komt", legt de ontwerper uit. (RDM)