De meest conceptuele designer uit de modewereld, Hussein Chalayan, wil onze garderobe veroveren met een jeanscollectie. De Turks-Cypriotische textielarchitect zal voor het jeansmerk JBrand een collectie tekenen die komende herfst in de rekken ligt.

Chalayan is bekend om zijn bombastische jurken en telescopische rokken. Hij houdt van een combinatie van stoffen en experimenteert met nieuwe technologieÃ"n. We mogen ons dus zeker verwachten aan een extravagante jeanscollectie.

Denim is bezig met een triomfantelijke terugkeer in de couturewereld, sinds ontwerper Albert Elbaz van Lanvin begin dit jaar een jeansreeks tekende bij Acne Jeans.

Annelien Boens

De meest conceptuele designer uit de modewereld, Hussein Chalayan, wil onze garderobe veroveren met een jeanscollectie. De Turks-Cypriotische textielarchitect zal voor het jeansmerk JBrand een collectie tekenen die komende herfst in de rekken ligt. Chalayan is bekend om zijn bombastische jurken en telescopische rokken. Hij houdt van een combinatie van stoffen en experimenteert met nieuwe technologieÃ"n. We mogen ons dus zeker verwachten aan een extravagante jeanscollectie.Denim is bezig met een triomfantelijke terugkeer in de couturewereld, sinds ontwerper Albert Elbaz van Lanvin begin dit jaar een jeansreeks tekende bij Acne Jeans.Annelien Boens