De Belgische ontwerpster Cathy Pill staat bekend om haar kleurrijke prints en vrouwelijke coupes. Ze vertaalde haar kenmerkende stijl naar een zeer betaalbare collectie in samenwerking met de Belgische winkelketen Lola & Liza.

De jurken en topjes uit de collectie 'Flowers by Cathy Pill' zijn uiteraard bedrukt met bloemen. Pill ontwierp in totaal dertig stuks, die ze uitvoerde in koraalrode en 'lagune'turkooise tonen.

Cathy Pill studeerde in 2004 af aan de academie van La Cambre en is amper 29 jaar. Vier jaar geleden lanceerde ze haar eigen label waarvan ze elk jaar de nieuwe collecties voorstelt in Parijs. Haar kleren worden wereldwijd verkocht in de betere boetieks. Eerder werkte ze al samen met Claudia Sträter en Kipling.

De collectie Flowers by Cathy Pill is vanaf deze maand exclusief te koop in de Lola & Liza-winkels

Lisette Kazadi/Ann Heylens.

De Belgische ontwerpster Cathy Pill staat bekend om haar kleurrijke prints en vrouwelijke coupes. Ze vertaalde haar kenmerkende stijl naar een zeer betaalbare collectie in samenwerking met de Belgische winkelketen Lola & Liza. De jurken en topjes uit de collectie 'Flowers by Cathy Pill' zijn uiteraard bedrukt met bloemen. Pill ontwierp in totaal dertig stuks, die ze uitvoerde in koraalrode en 'lagune'turkooise tonen. Cathy Pill studeerde in 2004 af aan de academie van La Cambre en is amper 29 jaar. Vier jaar geleden lanceerde ze haar eigen label waarvan ze elk jaar de nieuwe collecties voorstelt in Parijs. Haar kleren worden wereldwijd verkocht in de betere boetieks. Eerder werkte ze al samen met Claudia Sträter en Kipling. De collectie Flowers by Cathy Pill is vanaf deze maand exclusief te koop in de Lola & Liza-winkels Lisette Kazadi/Ann Heylens.