Goed nieuws voor wie houdt van de dromerige, ietwat donkere creaties van Veronique Branquinho. De Belgische ontwerpster lanceert 25 oktober 2019 een exclusieve collectie voor de winkelketen Veritas. Branquinho selecteerde haar mooiste stukken voor de collectie die zal bestaan uit DIY-items zoals breipatronen, stoffen en wol, maar ook uit luxueuze accessoires zoals panty's en lederen handtassen.

Moeders en dochters gezocht

Maar er is meer... Voor de foto's van de collectie is Veronique nog op zoek naar mooie moeders met dochters. Op de leeftijd van de mama's staat geen limiet, maar dochters zijn bij voorkeur ouder dan zestien jaar. Beiden moeten minstens 1m70 groot zijn. Alle modellen krijgen een handtas en panty naar keuze. Interesse en vrij in augustus? Stuur dan per duo voor 21 juli een mail met foto's naar casting@veritas.be en vermeld ook je lengte, borstomtrek, heupomtrek, leeftijd en contactgevens.

Update: Bij verschijnen van deze oproep moesten potentiële modellen in bepaalde kledingmaten passen, omdat tijdens de shoot gewerkt zou worden met prototypes. Door de kritiek die daarop kwam, besloot Veritas de casting toch open te stellen voor iedereen en de kandidatuur van vrouwen in alle maten in overweging te nemen.

Goed nieuws voor wie houdt van de dromerige, ietwat donkere creaties van Veronique Branquinho. De Belgische ontwerpster lanceert 25 oktober 2019 een exclusieve collectie voor de winkelketen Veritas. Branquinho selecteerde haar mooiste stukken voor de collectie die zal bestaan uit DIY-items zoals breipatronen, stoffen en wol, maar ook uit luxueuze accessoires zoals panty's en lederen handtassen. Maar er is meer... Voor de foto's van de collectie is Veronique nog op zoek naar mooie moeders met dochters. Op de leeftijd van de mama's staat geen limiet, maar dochters zijn bij voorkeur ouder dan zestien jaar. Beiden moeten minstens 1m70 groot zijn. Alle modellen krijgen een handtas en panty naar keuze. Interesse en vrij in augustus? Stuur dan per duo voor 21 juli een mail met foto's naar casting@veritas.be en vermeld ook je lengte, borstomtrek, heupomtrek, leeftijd en contactgevens.